PRAHOVA TV - SCURTA PREZENTARE

Prahova TV, televiziunea cu cea mai mare audienta din judetul nostru este canalul media perfect pentru a va face cunoscuti pe piata, pentru a va creste vizibilitatea si pentru a transmite mesajul dumneavoastra potentialilor clienti.

audienta Prahova TV


Va oferim campanii de promovare prin spoturi, posibilitatea de a sponsoriza emisiuni si reportaje publicitare, pentru a anunta evenimentele importante ale companiei dumneavoastra. Pentru oferte personalizate, trimiteti un e-mail la adresa marketing@prahovatv.ro, sau sunati la numarul de telefon 0724.339.532. Specialistii nostri in marketing si publicitate va vor oferi cele mai bune variante!

Companiile nationale care doresc campanii de promovare pe postul Prahova TV intra in jurisdictia regiei de publicitate Goldbachmedia Romania. Persoane de contact: Amalia Olteanu (amalia.olteanu@goldbachmedia.ro) si Marius Mirica (marius.mirica@goldbachmedia.ro), telefon 0372.111.777.


* Prahova TV emite in reteaua UPC digital pe canalul 30 si UPC analogic pe frecventa 727.25Mhz. Incepand cu luna august, Prahova TV emite si pe Digi Cablu TV serviciul de televiziune al companiei RCS-RDS, frecventa 311,25, pozitia 27, intre MTV si Zone Reality.


Embedeaza PrahovaTV in site-ul tau. Dimensiunile implicite sunt de 320x240 pixeli. Playerul poate fi scalat la orice dimensiune modificand valorile pentru w, h, width si height:

<iframe src="http://prahovatv.ro/embed.php?w=320&h=240" width="320" height="240" frameborder="0"></iframe>

Contact

Nume E-mail