Prahova TV
Direct
Emisiuni
Parteneri
Publicitate
Cod deontologic
Contact
Prahova TV

A IV-a putere Un talk show de renume cu invitati de seama, moderat de faimosul jurnalist Marius Visarion. De marti pana joi, de la ora 21:00.

Prahova in 60 de minute Cel mai important eveniment al zilei este dezbatut de Violeta Stoica si invitatii sai, luni și marți, de la ora 20:00.

Concret Un talk show social, moderat de Ecaterina Petrache, in care invitatii explica pe intelesul telespectatorilor toate evenimentele sociale, politice, educaționale, medicale din judet și din tara. Miercuri si joi, de la ora 20:00

Cu ochii pe tine! Un talk show social, moderat de Raul Petrescu, in care invitatii explica pe intelesul telespectatorilor toate evenimentele sociale, politice, educaționale, medicale din judet și din tara. Duminica, de la ora 17:00

Presing Cea mai longeviva emisiune sportiva din judet va tine la curent cu tot ce se intampla in viata sportiva prahoveana. Marian Dima va invita in fiecare seara de luni, de la ora 21:00, la o discutie despre fotbal, minifotbal, baschet, atletism, handbal.

Vax Populi Razvan Anghelescu bate satele judetului in lung si in lat pentru a afla parerile oamenilor simpli despre evenimentele controversate ale lumii. De marți până joi, de la ora 23:00.

Generatia lui John Hobbyuri, antipatii, comportamente, caracteristici - toate detaliile pe care vrei sa le stii despre generatia ta iti sunt povestite de John si invitatii sai.

Junior sport Emisiunea moderata de Ionut Urzeala!

Oameni de Valoare Dan Culicovschi te invită să cunoști oameni de valoare din toate domeniile, în fiecare sâmbătă dimineață de la ora 10:30.

Sueta Luiza Radulescu Pintilie va face cunostinta cu oamenii de cultura ai Prahovei, in fiecare vineri, de la ora 19:00.

Diagnostic Ecaterina Petrache va invita in universul fascinant al medicinei, vineri seara de la ora 21:00. Medicul invitat in emisiune va spune tot ce trebuie sa stiti despre diverse afectiuni si probleme medicale.